Збережемо природу: Національний парк “Меотида” отримав нову протипожежну техніку

«Національний природний парк Меотида» отримав нову протипожежну техніку. Це спеціальний лісопатрульний протипожежний комплекс, який допомагає виявляти пожежу у природних екосистемах.

«Безпека у національних природних парках  потребує чималих зусиль. Новий протипожежний патрульний комплекс дасть можливість швидше реагувати та гасити локальні пожежі. А це, у свою чергу, забезпечить збереження біорізноманіття заповідника та регіону в цілому», – прокоментував Едуард Арустамян, директор департаменту природно-заповідного фонду та земельних ресурсів Міндовкілля.

Протипожежний комплекс на базі Mitsubishi «L-200» має обладнання для ліквідації пожежі та виявлення її на ранніх стадіях. Систему придбали за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Про парк

Новини

Стежка для бьордвочингу в Нижньодністровському національному парку: як доїхати

У цьому матеріалі зібрали поради бьордвочерів Ігоря Вєтохіна, Олександра Бурковського та Сергія Ковальова про досвід птахоспоглядання на стежці "Шепіт заплав".

  • Птахи
  • Без категорії
  • Мандри

Човном пересувалися більше, ніж машиною: експедиція в національний парк «Прип’ять-Стохід»

Парк межує з Білоруссю, лежить у прикордонній зоні. З Києва ми їхали 6 годин чудовою варшавською трасою (автошлях E373. — Ред.). Після Маневичів треба повернути на північ і їхати до Любешева

  • Без категорії
  • Мандри

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: