«Разом попри кордони»: у Яворівському природному парку відбулася веломандрівка

У суботу, 30 жовтня, на території Яворівського національного природного парку відбувся велопробіг у межах проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони».

Учасники проїхались на велосипедах від села Домажир, через Івано-Франкове і до відпочинкового осередку «Верещиця». Усі велосипедисти мали сертифікат про вакцинацію або негативний ПЛР-тест, а також зберігали відповідну дистанцію.
«Супермегапозитивний день видався! В ньому було чудове все – і тепла погода, і барвисті краєвиди, і організація події, завдяки якій ми провідали ведмедиків та скуштували фірмового яворівського пирога у ведмежому притулку, а після переїзду роверами на Верещицю нас ще й чекав смачний обід. Дякуємо веселому товариству роверистів, які вже стали нам родиною! З нетерпінням чекаємо наступних велоподій», – поділилася враженнями Лідія Садига, учасниця веломандрівки.
Проєкт «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони» реалізується у партнерстві з Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна», департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОДА, Яворівським НПП, Любельським воєводством, Розточанським національним парком за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020. Мета заходу – популяризація велотуризму на Розточчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Про парк

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: