«Сколівські Бескиди» визнали найкращим національним природним парком року

Національний природний парк «Сколівські Бескиди» отримав відзнаку Ukraine Tourism Awards 2021. Його визнали найкращим в Україні цього року у відповідній категорії.

«Парк рекреаційно-туристичного спрямування. Мережа туристичних шляхів складається з 19 маршрутів, 2 екостежок загальною протяжністю 146 км, які ознаковані, пронумеровані та мають індивідуальний QR-код. Для відпочинку і оздоровлення облаштовано: 11 рекреаційних пунктів, 2 туристичні притулки, 4 екоцентри, 2 інфоцентри, 2 музеї. Щорічно парк відвідує 80-90 тис. туристів», – зазначено в описі  на сторінці голосування.

До номінації запросили представників національних природних парків, які забезпечують збереження, відтворення і ощадливе використання природних ресурсів, комплексів та об’єктів, які мають особливу наукову, естетичну та унікальну цінність в різних куточках нашої країни.

Вибір переможців щорічно відбувається у два етапи: спочатку триває онлайн-голосування, а потім – відбір журі. Нагородження цьогорічних переможців відбулося 17 грудня у Києві.

Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, яку організовує Державне агентство розвитку туризму спільно з громадською спілкою “VISIT Ukraine” та Київською Туристичною Асоціацією. Її вручають тим, хто розвиває, та з кожним роком робить сферу туризму кращою. Всі номінації спрямовані підтримати та розвинути різноманітні напрямки туризму

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Про парк

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: