На Львівщині планують створити нову природно-заповідну територію

У департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА повідомили, що розглядають можливість створення заказника місцевого значення «Лагодівський» в межах Перемишлянської територіальної громади та гідрологічної пам’ятки природи місцевого значення «Травертинові джерела» поблизу Львова.

   

Працівники департаменту працюють над збором погоджень щодо створення вищевказаних об’єктів, після чого будуть розроблені проєкти створення природно-заповідних територій. Рішення про створення цих природно-заповідних територій приймає обласна рада.

Загалом, у Львівській області знаходяться понад 400 територій та об’єктів природно-заповідного фонду.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Новини

Залізнична романтика, цвітіння пізньоцвіта осіннього та ще 5 причин побувати восени в Ужанському нацпарку

Ужанський національний природний парк - Uzhanskyi National Nature Park розташований у Закарпатській області. Розповідаємо, чому ми любимо це місце і кличемо туди вас:

  • Без категорії
  • Мандри

Орендувати житло в національному парку. Ужанський

Якщо ви плануєте поїздку в гори, радимо зупинитися на ніч в одному з національних парків Карпатського регіону. Розповідаємо про будиночки, де можна заночувати та провести табір в Закарпатській області, в Ужанському парку.

  • Без категорії
  • Мандри

10 причин відвідати Яворівський національний природний парк

Літо минуло, а значить, у потязі чи автотранспорті вже не так спекотно й до національного природного парку комфортніше дістатися. Виїзд на природу — це гарний спосіб перепочити душею та перемкнути думки. У цьому дописі називаємо 10 причин, чому варто поїхати в Яворівський національний природний парк Львівської області.

  • Без категорії
  • Мандри

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: