На Мигійських порогах завершилися змагання з рафтингу

У національному природному парку «Бузький град» завершилися змагання Water4all Myhiya та Gard Race. Змагання з каякінгу та рафтингу відбуваються у селі Мигія на порогах Південного Бугу.

Цього року любителі водних пригод об’єднались. Це був 16-ий Water4All та 3-ій Gard Race. На змагання приїхало 80 спортсменів, серед яких були і дуже досвідчені, і зовсім новачки. Вони веслували 4 дні та пройшли всі пороги Південного Бугу від Первомайська до Южноукраїнська.

Мигійські пороги є частиною Національного природного парку «Бузький Гард», що займає територію понад 6 тисяч гектарів. Це вузький скелястий каньйон на річці Південний Буг. На Мигійських порогах дуже часто проводяться змагання з плавання на байдарках та рафтах, адже тутешня байдарочна траса посідає друге місце в Україні за складністю сплаву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Про парк

Новини

Стежка для бьордвочингу в Нижньодністровському національному парку: як доїхати

У цьому матеріалі зібрали поради бьордвочерів Ігоря Вєтохіна, Олександра Бурковського та Сергія Ковальова про досвід птахоспоглядання на стежці "Шепіт заплав".

  • Птахи
  • Без категорії
  • Мандри

Човном пересувалися більше, ніж машиною: експедиція в національний парк «Прип’ять-Стохід»

Парк межує з Білоруссю, лежить у прикордонній зоні. З Києва ми їхали 6 годин чудовою варшавською трасою (автошлях E373. — Ред.). Після Маневичів треба повернути на північ і їхати до Любешева

  • Без категорії
  • Мандри

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: